Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Rapunzel

13. 8. 2011 11:57
Diky

Diky vsem za vase prispevky. Ja bohuzel nemuzu moc casto reagovat, nebot jeste nemam dostatek dukatu na uctu, a tak me prispevky jsou velmi limitovane, prestoze bych vam toho chtela tolik rict.

Na toho klokana se urctie zeptam. skvela otazka - zjistim a budu blogovat. fakt super.

Moc diky vsem za vasi prizen a komentare ke vsem mym clankum. Jsem tu nova a jeste se hodne musim ucit, i ve stylu psani.

R^

0 0
možnosti
V

Vlastíček

11. 8. 2011 20:33
Názor a dotaz

Také si myslím, že čím mladší děti, tím lépe. Do Austrálie bych jel hned, klidně bych tam i zůstal, je to pro mě taková destinace snu spolu s Kanadou, kde je ještě život na úrovni a nejde úplně do ...

.

A nyní dotaz... je možné si ochočit klokana a chodit s ním nakupovat? To jest, dávat mu nákup do kapsy, nebo mám zafixované blbosti z dětství?

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

11. 8. 2011 21:23
Re: Názor a dotaz

Život "na úrovni" je i v jiných zemích, které ho platí nerostným bohatstvím.

0 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

11. 8. 2011 17:00
Par lekci anglictiny neuskodi, ale celkove zalezi na veku

Male deti do rekneme 12 let stehovani snesou lip nez pubertak, ktery je najednou vyrvan ze zeme, na kterou je zvykly a presazen uplne nekam jinam. Ale male deti si privyknou rychle, behem par mesicu se nauci novy jazyk a sblizi se s novou zemi i kamarady, protoze jsou mnohem prizpusobivejsi nez dospeli. Neni nutne se stykat s Cechy a nekdy byva problem udrzet cestinu doma, nekdy dite nechce mluvit cesky, aby nebylo jine nez ostatni a to je uz pak na kazdem, jak si to zaridi. Horsi se to u rodicu, kde jsou oba Cesi. Celkove se neni ceho bat.

2 0
možnosti
C

Camino.

11. 8. 2011 16:11
Pisete vyborne,

ale videla jsem ve Svycarsku a ted v Kanade, ze nase deti to zvladly levou rukou a mnohdy bylo slyset z piskoviste i domaci pokrikujici  v cestine. Pozdeji pak zacly na verejnosti: mami, potichu at nevedi, ze nejsme zdejsi:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2572x
srdcem z jižní Moravy; duší v Kanadě; doma ve West Yorkshire; momentálně u protinožců; snící o chaloupce ve Švýcarských Alpách; naivně zamilovaná do krásné Polynésie. Zkrátka na cestě.

https://www.instagram.com/ardna_xella/