Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

žepré

1. 6. 2012 1:51
No,

u nás na Moravě se taky něco takovýho hraje; říká se tomu ragby. :-)

0 0
možnosti
MM

captain cook

1. 6. 2012 3:34
Re: No,

mezi ragby a "footy" = Australian Rules AFL je velky rozdil. Jedine spolecne je sisata meruna.

0 0
možnosti
MM

captain cook

28. 4. 2012 7:11
gratuluji ze ac s britskym obcanstvim,

nechala ses unest australskym footy = Aussie Rules AFL. Vtipne napsane, karma. Nikomu urcite nemuze vadit popis z hlediska zenskeho navstevnika; koneckoncu nas footy ma hodne zenskych fanousku  - a ne jen pro fyzickou pritazlivost hracu.;-)

Hrave bys uz ted svymi znalostmi a poznatky strcila do kapsy starousedlika " stryce George " z nedavneho clanku o footy na Xmanu. Jen bych dodal, ze hra se z ruznych duvodu prerusuje, i kvuli vaznejsimu zraneni. Rozhodci meri preruseny cas stopkami. V kazde ctvrtce se automaticky pokracuje a sirena zazni az kdyz se preruseny cas nahradil.

Uvadim link na clanek, ktery obsahuje video klipy. Moc doporucuji "screamers", to je pozitek. Clanek je samozrejme trochu technictejsi, jak by se dalo ocekavat od autora-muze.

.

http://xman.idnes.cz/video-masakr-jatka-rezba-australane-tomu-rikaji-fotbalek-pej-/xman-adrenalin.aspx?c=A120314_122005_xman-adrenalin_fro

1 0
možnosti
AS

Baby_Blues

28. 4. 2012 13:03
Re: gratuluji ze ac s britskym obcanstvim,

dík. Mě ta hra úplně pohltila už v loňské sezoně, kdy jsem ji nasávala jen přes televizi. Po ledním hokeji ji asi mám radši než tenis. Letos jsem se rozhodla být víc zapojená. Dík i za doporučení na článek, ano je techničtější i když v podstatě o tom stejném - Jak to přežijí a jsou schopni odejít po svých je neuvěřitelné. I když, pro mě, ne tak moc, že všichni ti fanoušci se v poklidu rozejdou po svých. Ve vlaku se zpívaly obě hymny, fanoušci z obou týmů se v poklidu mezi sebou bavili kdo byl ten den dobrý a kdo udělal nějaký skvělý chvat,kdo postupuje na žebříčku, jaký bude příští zápas, předpovědi sezony atd. atd. Žádné násilí, osočování, bitky, nadávky, opilci ... nic, všichni v poklidu domů a spát. Neuvěřitelné. Skvělé. (syna i dceru jsem už zapsala na tréninky). Hezký den

1 0
možnosti
JD

pedr64

27. 4. 2012 11:37
vy zjevně žádnému rýmu fandit nepotřebujete

protože pro Vás je na té hře nejdůležitější, jak ti chlapi úžasně vypadají. Asi jako když se já dívám na plážový volejbal(ženský)

0 0
možnosti
AS

Baby_Blues

28. 4. 2012 5:45
Re: vy zjevně žádnému rýmu fandit nepotřebujete

máte pravdu - budu i nadále fandit těm, kdo momentálně vyhrávají. Je to super hra.

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2572x
srdcem z jižní Moravy; duší v Kanadě; doma ve West Yorkshire; momentálně u protinožců; snící o chaloupce ve Švýcarských Alpách; naivně zamilovaná do krásné Polynésie. Zkrátka na cestě.

https://www.instagram.com/ardna_xella/