Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J84a97n 66D23l50o37u86h26ý

8. 10. 2013 14:45

neuvěřitelná exkurze do úplně jiného světa Alex ;-)R^

u synka se objevila ve škole Etická výchova a možnost rodičů přebrat vedení v hodině (u tabule jsem ještě nestál, ale dopřeju si to :-)), takže vlaštovky se občas tu a tam objeví..

1 0
možnosti
MM

co se tyce krouzku, zalezi na kazde jednotlive skole. Nekde se krouzky poradaji primo arealu nebo mistnostech skoly a skola da rodicum oznameni, ale organizaci krouzku nevede. Vyjimky existuji - hlavne u soukromych skol.

Pokud ma rodic zajem aby dite chodilo do krouzku nebo jinych mimoskolnich aktivit, nejlepsi je promluvit si s ostatnimi rodici,  sledovat mistni tisk a informacni material mistniho koncilu. Ruzne aktivity jsou organizovane v mistnich obcanskych centrech, sportovnich klubech a dalsi jsou inzerovany v mistnich novinach. Nejsou vsechny jen v sobotu a nedeli, ve vsedni dny v hodinach po skole take a je jich velky vyber.

 Pokud je zajem, Alexandro, doporucuji podivat se na program Patterson Lakes Community Centre, Chelsea Heights Community Centre, Chelsea Little Athletics. Mordialloc Community Centre je dost velke; nasi kluci tam kdysi davno chodili na gymnastiku. Take plavecky bazen Don Tattnell hned vedle.

http://www.mordialloccommunitycentre.org.au/kidsteens

0 0
možnosti
MM

PS. pokud dcerka je aktivni dite a rada beha, doporucuji Little Aths, prave zacina nova sezona. Vedle Chelsea napr. Seaford nebo Mentone, obvykle soboty dopoledne. Meli jsme s LA skvele zkusenosti.

http://www.lavic.com.au/site/index.cfm?fuseaction=display_main&OrgID=3662

0 0
možnosti
PK

Čte se to pěkně a je tam spousta zajímavých prvků. Mě osobně by se ale líbil kompromis. Protože na jednu stranu je samozřejmě špatně mít hromady faktických znalostí, ale neumět je podat a prodat, jak bylo dřív u nás. Na druhou stranu mi ale přijde stejně špatně nemít žádné znalosti, zato vše okecat a tvářit se suverénně (jako je to prý častější u našich současných absolventů). A ten popsaný model mi hodně připomíná tu druhou variantu.

Ideál by byl mít nějaký rozumný faktický základ (ano, nikdo si nemusí pamatovat nejvýznamější obchodní artikl Bangladéše) a pak schopnost jak najít další fakta, tak prezentační dovednosti.

0 0
možnosti
AS

naprosto souhlasim s kompromisem. Musime doufat, ze se k nemu vsechna skolstvi casem mozna dopracuji. Dik za navstevu.

0 0
možnosti
TS

Líbí, líbí moc! R^ Hlavně "spíš než o faktické nabiflované znalosti zde od prvního dne učí děti sociálním dovednostem, aby se asertivně dokázaly postarat samy o sebe, ať už je v budoucnu cesta zavede kamkoliv" - oni se totiž Češi rádi posmívají Američanům, že neví, kde je Bosna, ale sami mají často problém napsat CV nebo zvládnout bezproblémově přijímací pohovor. Ono už dnes neplatí, že člověk má mít hlavu plnou dat, ale mnohem užitečnější je, když ví, kde to všechno najít ;-) Parádní článek! A Alex, učí se taky venku?

0 0
možnosti
AS

no podle me zkusenosti tam u nas se opravdu moc venku neuci, az na ten telocvik. Ten je venku i v zime. Ale jinak sedi schouleni u klimosek, aby jim bylo aspon trosku dychatelno, anebo skakaji radosti, ze je normlani pocasi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2572x
srdcem z jižní Moravy; duší v Kanadě; doma ve West Yorkshire; momentálně u protinožců; snící o chaloupce ve Švýcarských Alpách; naivně zamilovaná do krásné Polynésie. Zkrátka na cestě.

https://www.instagram.com/ardna_xella/