Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si to dočtu zítra..., mně stačila hláška autorky: "Teprve nedávno jsem se dozvěděla, že ...bumerang se vrací.." nebo tak nějak.  Dobré ráno!

0 0
možnosti

Nevím co jste to četla, ale i tak přeju sladké sny.;-)

0 0
možnosti

Pry jsou 2 druhy bumerangu. Jeden tzv. utocny se nevraci, ale o to ma vetsi uder, kdyz neco zasahne. Ten druhy, navratny, je lehci a je tvarovan aerodynamicky jako vrtule a nejdrine leti primo k cili, potom ale zacne stoupat do vyse a nekdy se i trochu vrati. Ten se hazi hlavne do hejna leticich ptaku, v nadeji, ze jich par zasahne.

2 0
možnosti
Foto

Kája je rozhodně správné jméno pro klacek...nebo klacka...nebo každý klacek by se mohl jmenovat Kája...nebo každý Kája má...hm...dík, bavilo :)) R^

1 0
možnosti

Pěkný článek. Dřív jsem měl plastový ,,bumerang,,. Když se dobře hodil tak se doopravy vrátil, ale chtnout ho sem si ho netroufnul. Takovej těžší dřevěnej s ostřím.............bych ani nechtěl aby se vrátil :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2572x
srdcem z jižní Moravy; duší v Kanadě; doma ve West Yorkshire; momentálně u protinožců; snící o chaloupce ve Švýcarských Alpách; naivně zamilovaná do krásné Polynésie. Zkrátka na cestě.

https://www.instagram.com/ardna_xella/