Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Demokraté nam na začátku pandemie v roce 2020 naTV na jejich kanálech slibovali: po lockdown a pandemii nebude svět takový jaký známe... To bylo až vyhrožování s tou pohřební hudbou, kterou nám k tomu v TV hráli. Pokud procházíte špatným obdobím potřebujete se upnout k lepším zítřkům, potřebujete slyšet pozitiva a jejich slova a předpovědi nebyly nikdy ani na okamžik pozitivní. Nic nebude, tak jak jsme zvyklí? A ted najednou by se ekonomika mohla vzpamatovat, lidé by mohli žít, tak jak byli zvyklí...

Austrálie totálně uzavřena a vidíte, ona si tam Delta našla cestu, jak asi?

0 0
možnosti
Foto

Stačí jeden, co unikne...

0 0
možnosti
PF

Kam az muze lidska hloupost zajit, kdyz si v hlave programuje, ze statni tyranie je fiesta. Hlavne si najit, "kdo za to muze", statni propaganda uz poradi, na koho si ukazat prstem.

0 0
možnosti
AS

;-D Jelikož s tím obyčejný člověk stejně nic nenadělá, furt lepší fiesta než rozhořčené nekonečné ;-O;-€, které stejně nikam nevede.

0 0
možnosti
RC

"Jenže vakcíny nikdo v té naší vzorové Aulálii nechce..."

Ono se není čemu divit, když Aussie ve velkém nakupovala vakcíny hlavně AstraZenica s tím, že se vyrábí v Melbourne, která se nakonec ukázala i v řadě případů jako vražedná.

Tak lidé nejenom v Aussie přestali věřit v jakékoliv vakcíny proti Koroně.

0 0
možnosti
AS
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2572x
srdcem z jižní Moravy; duší v Kanadě; doma ve West Yorkshire; momentálně u protinožců; snící o chaloupce ve Švýcarských Alpách; naivně zamilovaná do krásné Polynésie. Zkrátka na cestě.

https://www.instagram.com/ardna_xella/