Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A92d89a89m 32S56t72a46v34a

31. 3. 2015 8:45

"....Pochybuju, že ony se chtějí ...": Autor tu píše cosi o hlupačkách. No nevím, nevím, kdo tu je, autore, hlupák. Kdyby se novináři pana prezidenta na to neptali, jistě by on sám o tom nemluvil. A jen právě  leckterý hlupák si musí  své hloupé nesmysly přisypat do této mlýnice...

1 1
možnosti
PK

P82a79v31e25l 14K39u74l95a

31. 3. 2015 8:55

Hlupák třeba taky nerozezná autora od autorky :-\

0 0
možnosti
SB

Vážená, to, že se může kdykoli komukoli stát něco pdobného, je fakt. V tom máte pravdu. Ale člověk by měl být opatrný a předcházet situacím, které s sebou přinášejí vysokou míru rizika. Když se potom něco stane v situaci s nízkou mírou rizika, tak to už je skutečná smůla a takový člověk si zaslouží politování.

Příměr: Je rozdíl mezi člověkem A., který zmrzne proto, že šel z jedné vesnice do druhé a dostal nečekaně slabý infarkt, který ho nezabil, ale znehybnil a než ho našli, tak on zmrzl a zemřel, a mezi člověkem B., který na stejné cestě zemřel proto, že byl natolik opilý, že nebyl schopen chůze, nebo člověkem C., který zmrzl proto, že se v horách vydal na výlet ve chvíli, kdy horská služba vyhlásila zákaz vycházení. Dokud je čas takovým lidem pomoci, snažíme se pomoci každému z nich, ale po akci se díváme bezproblémově pouze na člověka A.. Avšak u pana B. a u pana C. se neubráníme myšlence, že si to zavinili sami.

4 0
možnosti
MT

Veliká karma. Nebýt lidí jako ty dvě holky, tak sedíme doteď v jeskyni a třesem se, aby nás něco nesežralo... Nebo bysme byli nejspíš už dávno sežraný.

R^:-)

3 4
možnosti

Rozhodně víc takových lidí. Možná se jim nic nestane a pokud ano, možná přežijí pár let v zajetí, možná se je  podaří vykoupit a odnesou to "jen" doživotním trumatem, a daňový poplatník - ten hospodský povaleč, který se snaží vychovávat děti, sehnat práci a není dobrodruh to za ně zaplatí.

4 0
možnosti

Rozhodně nejsem příznivcem prezidenta Zemana, ale co vlastně Zeman tak špatného řekl? ... že cesta do Balúčistánu byla nezodpovědná? ... ANO! ... z pohledu otce byla! ... že dívky způsobily bolest svým blízkým? ... ANO! bezpochyby způsobily!

.

S většinou toho, co píšeš, Alex, souhlasím.

.

Hlupačkami obě dívky poprvé oficiálně nazvala šéfredaktorka časopisu Lidé a Země Lenka Klicperová (což jí mám za zlé). Nebylo potřeba tuto chybu opakovat.

3 0
možnosti
OG

pěkný článek, mám podobný pohled a souhlasím, ten divný pán ať se radši nevyjadřuje, ať řekne co řekne, mám pocit, že senilní

3 5
možnosti
Foto

ten divný pán, ač možná senilní, to vyjádřil naprosto přesně

10 1
možnosti
Foto

Cituji: "Měli bychom řešit to,  jak tohle šířící zlo zastavit a podobným únosům a úmrtím zabránit. Ne to, jestli půjdou na Hrad anebo kolik to stálo republiku."

Zastavit to nejde, zabránit tomu taky ne. Zejména ne, když se nabídnete jak na jídelním lístku. Na Hrad ať nikdo, kdo byl přes studium psychologie (nebo právě proto) tak naivní, že vyrazil do těch míst, nechodí. Nevidím důvod, aby byly přijímány kýmkoli jako hrdinky. Nejsou jimi. A kolik to stálo? Tak mě by to třeba zajímalo, pokud cokoli z toho bylo z veřejných peněz. I zdravotní pojišťovny mají spočítáno, kolik stojí lidský život. Jsem krutý? Nikoli. To jsou pan Život a paní Realita.

16 3
možnosti
MB

Pan Život a paní Realita. U Vás. ;-D;-D

3 2
možnosti
TJ

"Za nezopdovědné bych považovala, pokud se tam vydaly cíleně se přidat do řad jihadistů"

Já bych to považoval za zločin.

Ale chápu, že pokud se na vše díváte takovouhle optikou, tak nutně docházíte k závěrům k jakým docházíte, tedy nic není problém a mějme se rádi. Jen ta zatracená smůla nám to občas zhatí.

8 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2572x
srdcem z jižní Moravy; duší v Kanadě; doma ve West Yorkshire; momentálně u protinožců; snící o chaloupce ve Švýcarských Alpách; naivně zamilovaná do krásné Polynésie. Zkrátka na cestě.

https://www.instagram.com/ardna_xella/