Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a89r96a 82R78a84n71k

31. 3. 2015 22:35

Karma, k tomu neni co dodat, vim, jak se nasi klepali kdyz nevedeli par mesicu na kterem konci sveta prave jsemR^ dnes se na sva dobodruzstvi divam s usmevem, ale chapu ty ostatni, kteri si sve sny chteji splnit. Jedine z ceho mam pri cestovani strach je, aby mi nekdo nevpasoval do zavazadla co tam nepatri. Respektuji zakony zeme, kde ziji a pokud mne vlada varuje, ze treba nema zrovna letet do Nigerie, nebudu se o to pokouset. Nepamatuji si, jak byla situace s Pakistanem v dobe, kdy divky byly unseny, ale ze se tam rezou uz delsi dobu je zname.

2 0
možnosti
Foto

V tomhle případě je jasné, kdo je oběť a kdo pachatel, přenášet vinu za únos na kohokoli jiného než na únosce znamená legitimizovat agresi.

2 0
možnosti
Foto

Mám pocit, že většina o voze, a Vy o koze...

0 2
možnosti

R^ ... to je celkem přínosné čtení. Díky.

2 0
možnosti
Foto

Velká karma a souhlas!!!R^R^R^R^R^R^R^R^R^

2 0
možnosti

Já si myslím, že ani sama autorka nemůže tento svůj blog myslet vážně.Jak správně napsal pan Kula, nelze srovnávat hazard s tím, když má někdo smůlu. Autorka zřejmě patří k lidem, kteří si libují v tom, když vědomě píší nesmyslné polopravdy.

Málokdo si libuje ve vyslovených nesmyslech, ale hodně lidí si libuje v polopravdách. Takoví lidé nám tady srdceryvně píší o jisté skupině našich obyvatel, u které je podstatně vyšší procento nezaměstnanosti než u zbytku občanů ČR a která v drtivé většině případů i bydlí v horších podmínkách. Nedá se to nazval vyslovenou lží, jako spíše polopravdou: Čísla jsou pravdivá, ale o příčině víme své.

Pro některé lidi je prostě lákavá polopravda. Ani vyslovená lež, ani realistický pohled na věc, nýbrž polopravda. Takovou polopravdodu je autorčino tvrzení, že k neštěstí člověk může přijít i kvůli bláznovi, který to nemá v hlavě v pořádku a náhodou je bohužel v pozici jednoho z pilotů dopravního letadla. Nedá se říci, že by autorka neměla pravdu, ale srovnává dvě nesrovnatelné věci. Nemusím ani rozvádět, v čem je ten rozdíl. Kdo chce, ten to ví sám, kdo to nechce vidět, tomu by neotevřel oči ani Havlíček, Neruda nebo Čapek.

0 0
možnosti
Foto

Vlastní dceři byste podobnou cestu nedovolila, ale jiným byste ji doporučovala, a byla byste ráda, kdyby takových zmatených lesních včel bylo více...?8-o Nechci být nezdvořilý, tak raději dále už mlčím...Rv

4 1
možnosti
Foto

J59a34n 91A63n71d30r72l71e

31. 3. 2015 16:10

To je typicke, obecne hlasat vznesene a "spravne" pravdy a principy, ale jak se to zacne tykat me osobne anebo mych blízkých, hned je realita a praxe jina a to prece musí každý pochopit, ze v tomhle "konkretnim, specifickem a unikatnim" pripade to je jinak, protože... duvodu spoustu, nemene vznesenych a spravnych.  ;-)

0 0
možnosti

P20a72v98e97l 72K53u75l64a

31. 3. 2015 9:04

Nemohu si pomoct, ale to, co holčiny podnikly, už nebylo ani riskantní, ale přímo hazardní a v žádném případě to nejde srovnávat s tím, že někdo má tu SMŮLU a koupí si letenky na letadlo, se kterým se nějaký vyšinutý magor rozhodne spáchat sebevraždu.

3 2
možnosti

My dva si moc často kladné body jeden druhému nedáváme, ale nyní jste ho ode mne dostal. Tento váš příspěvek je naprosto pravdivý.

0 1
možnosti
Foto

Ale ony šly maléru naproti. Hlupačky to nejsou, ale hazard to byl. Buďme rádi, že jsou zpátky, ale nedělejme z nich mučednice. Za jízdu bez pásů taky nikoho neobdivujeme.

5 1
možnosti

Autorko,

nejspíš netušíte, že Zeman moc dobře věděl, že je jednáno s únosci o výkupném. Moc dobře věděl, že stát zaplatil za ty dvě "cestovatelky" výkupné a že prostředníkem v jednání a zaplacení výkupného byl Katar a Turecko.

Takže prezidentská kancelář , ministerstvo zahraniční a my všichni jako daňoví poplatníci jsme se postarali o to, aby se ty dvě cestovatelky vrátily zpět domů. Opravdu netuším, proč by měl Zeman ty dvě holky přijímat jako hrdinky. Naopak čekám, kdy ony poděkují všem, kteří za ně zaplatili výkupné a kteří vyjednali jejich osvobození. Tedy nám všem, prezidentovi a ministerstvu zahraničních věcí. Zatím jsem od nich nic takového neslyšel.

A opravdu netuším, proč si nutně potřebujete kopnout do prezidenta.

6 3
možnosti

"...i přes dané překážky zkusily ukojit touhu po poznání sebe sama i světa...Měli bychom řešit to, že to, co se jim a mnohým jiným neprávem stalo, JE trestné, zásadně zavrženíhodné, neetické a jednoduše nesprávné. Měli bychom řešit to,  jak tohle šířící zlo zastavit a podobným únosům a úmrtím zabránit..."

to je základní sdělení, že: My "správné umíněné paličaté zápaďačky" si jedeme ukojit své touhy kam chceme a běda, když tam narazíme na to, co jsme si sice zakalkulovaly jako riziko. To je potřeba řešit protože my vyznáváme svobodu, máme na ní nárokové právo a je nám jedno, že v cizí zemi to mají třeba jinak. Tak tam pošleme vojáky na ty ošklivé lidi, kteří mají jiné zvyky, které se nám nelíbí.

Docela slušná zpupnost rozmazlených "zápaďaček".

7 0
možnosti
Foto

Málo kdy s Tebou souhlasím, ale dnes určitě ano...

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2572x
srdcem z jižní Moravy; duší v Kanadě; doma ve West Yorkshire; momentálně u protinožců; snící o chaloupce ve Švýcarských Alpách; naivně zamilovaná do krásné Polynésie. Zkrátka na cestě.

https://www.instagram.com/ardna_xella/